Saturday, November 10th
Download Pledge Form –Swimathon- Pledge Form 2012
Welcome to the Sailfish Swim Club Swimathon! Inviting all ISM Community (Parents, Teachers, and Students) It is a fun activity for everybody. It gives the kids and parents a chance to set goals, and strive to exceed those goals. Goal distance will be set based on squad level and development. Our objective for Swimathon is twofold:
- Ensure that the swimmers have a positive experience and can demonstrate their increased ability in the sport.
- Help the swim club raise funds for the Child Hope charity, as well as for equipment for the club and for our end of year awards.
We hope that each swimmer will participate in the Swimathon to the best of their ability. Thank you very much for your participation!
- Parent Volunteers are required to assist with registration; at least 3 parents are needed during the 15 minute registration period. Please go here to register your help. http://sailfish.ism-online.org/sign-up-forms/swimathon-parent-volunteer/
Pledge forms are attached so swimmers can start collecting pledges. On the day of the Swimathon, swimmers are asked to bring along a plate of food for share after they have finished their swim, they will have earned it. Please arrive early to allow time to register and prepare for the swim. It is a good idea to have a large water bottle on pool deck to sip on during the swim. Once the Swimathon is complete, you will need to gather your pledges and pay to the school cashier into the Sailfish Account by Monday 3rd December.
Coming up on November 10th is our Annual Swimathon.
This event to anybody in the School Community, including all students, parents, teachers and staff. Please come along.
Squad – Time Limit – Predicted number of Laps and Distance:
Squad ES1 – 2:30-3:30pm – 1 hour Swim – 48 laps, 1,200m
Squad ES2 – 2:30-3:30pm -1 Hour Swim – 72 laps, 1,800m
Squad ES3 – 2:30-3:30pm – 1 Hour Swim – 90 laps, 2,250m
Squad MS4 – 3:30-4:30pm 1 Hour Swim– 80 laps, 2,000m
Squad MS5 – 3:30-4:30pm 1 Hour Swim – 92 laps, 2,300m
Squad MS6 – 3:30-4:30pm 1 Hour Swim – 100 laps, 2,500m
Squad MS7 – 5:30-7:30pm 2 Hour Swim 220-300 laps, 5,500-7,500m
Varsity – 5:30-7:30pm – 2 Hour Swim – 220-360 Laps, 5,500m-9,000m